Veel gestelde vragen:

Wil je langer trainen voor het BOA-examen? Dan kan je tegen een gereduceerd tarief van maar liefst €10,- de training met één maand verlengen! 

Zodra jouw training is verlopen kan je de verlenging gemakkelijk zelf regelen bij “abonnementen“, te vinden onder het kopje ‘mijn aankopen’, en klik vervolgens op: “opnieuw abonneren“. Je kunt daarna na betaling direct verder trainen.

Onze ‘basis’ trainingen zijn te upgraden naar ‘standaard’ en top. Onze ‘standaard’ trainingen zijn te upgraden naar ‘top’.

Hoe doe je dat?

  1. Klik op ‘mijn aankopen‘ en klik op ‘abonnementen
  2. Klik op ‘bekijk’ om het betreffende abonnement te openen
  3. Klik op de groene knop: ‘upgraden
  4. Kies vervolgens voor het pakket: ‘standaard‘ of ‘top
  5. Klik op de knop: ‘abonnement wisselen’
  6. Reken af en je hebt direct toegang tot de extra toetsen en examens!

Onderaan de toets-/examenuitslag, kan je door op de knop ‘bekijk vragen’ te klikken de vragen en jouw antwoorden inzien. Het is op dit moment niet mogelijk om op een later moment de uitslag terug te zoeken.

Contact ons!

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan ons opleidingsplatform nog vragen? Of loop je tijdens een training ergens tegenaan? Wij streven er naar jouw vraag binnen 24 uur te beantwoorden. Vul het contactformulier in en we helpen je graag verder!

Chat gratis 24/7 met docent Rob!

Virtueel docent Rob Ai wordt steeds beter! Vraag hem 24/7 al jouw leervragen. Klik rechtsonderin op Rob om een gratis chat te starten.