Bijles met onze docent

Het belang van een goede voorbereiding op het BOA-examen

Als Buitengewoon Opsporingsambtenaar is het belangrijk om goed voorbereid te zijn op het officiële ExTH BOA-examen. Dit examen wordt iedere vijf jaar afgenomen en vormt een belangrijk onderdeel van het behoud van jouw bevoegdheid als BOA. Een goede voorbereiding vergroot niet alleen je kennis en vaardigheden, maar verhoogt ook je slagingskans.

Het boeken van een 1 op 1 les bij een ervaren BOA-docent

Als je je goed wilt voorbereiden op het ExTH BOA-examen, kan het een goed idee zijn om een 1 op 1 les te boeken bij een ervaren BOA-docent. Deze docent kan je helpen met alle vragen die je hebt over de examenstof en kan je voorzien van extra uitleg en praktische tips.

Bij BOA-Examen.nl bieden wij de mogelijkheid om een online les te boeken bij een ervaren BOA-docent. Deze docent kan je helpen met alle vragen die je hebt over de examenstof en kan je voorzien van extra uitleg en praktische tips. Zo vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar verhoog je ook je slagingskans voor het ExTH BOA-examen.

Kosten en planning

Het boeken van een 1 op 1 les is heel eenvoudig en kan direct online worden besteld. De kosten voor een half uur les bedragen 27,50 euro en voor een uur les betaal je 55 euro. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij contact met je op om een geschikt moment voor de online afspraak in te plannen.

Voordelen van een 1 op 1 les

Een groot voordeel van een 1 op 1 les is dat deze helemaal op jouw wensen en behoeften kan worden afgestemd. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven waar je graag meer uitleg over wilt krijgen of welke onderdelen van de examenstof je nog lastig vindt. De docent kan hier vervolgens op inspelen en je helpen om deze onderwerpen beter te begrijpen. Ook kun je tijdens de les oefenen met vragen en opdrachten, zodat je nog beter voorbereid bent op het examen.

Een ander voordeel van een 1 op 1 les is dat je alle tijd en ruimte hebt om vragen te stellen en in te gaan op specifieke situaties die je tijdens je werk als BOA tegenkomt. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over situaties die je zelf hebt meegemaakt en waar je nog niet helemaal uitkomt. De docent kan je dan helpen om deze situaties beter te begrijpen en je handvatten geven om hier in de toekomst beter mee om te gaan.

Tot slot biedt een 1 op 1 les de mogelijkheid om persoonlijke feedback te krijgen op je studievaardigheden en examenstrategie. De docent kan je tips geven over hoe je het beste kunt studeren en hoe je het examen het beste kunt aanpakken. Dit kan je helpen om nog beter voorbereid te zijn op het examen en je slagingskans te vergroten.

De voordelen op een rijtje

Om het nog eens kort samen te vatten, zijn hier nog eens de voordelen van een 1 op 1 les bij een ervaren BOA-docent op een rijtje:

  • Volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Tijd en ruimte om vragen te stellen en in te gaan op specifieke situaties
  • Persoonlijke feedback op jouw studievaardigheden en examenstrategie
  • Vergroting van je kennis en vaardigheden
  • Verhoging van je slagingskans voor het ExTH BOA-examen

Een 1 op 1 les bij een ervaren BOA-docent kan een uitstekende manier zijn om je goed voor te bereiden op het ExTH BOA-examen. Bij BOA-Examen.nl bieden wij deze mogelijkheid tegen aantrekkelijke tarieven en met alle flexibiliteit die je wenst. Ben je dus op zoek naar extra hulp en begeleiding bij het voorbereiden op het BOA-examen, boek dan nu een 1 op 1 les bij BOA-Examen.nl en vergroot je slagingskans!

Zo werkt het!

Bestellen

Boek de bijles via de knop “bijles boeken” Je kunt hier kiezen voor een les van een half uur of een uur, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Afspraak maken

Na het plaatsen van je bestelling nemen wij contact met je op om een geschikt moment voor de online afspraak in te plannen. Dit kan op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

De bijles

Tijdens de online les krijg je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Zo vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar verhoog je ook je slagingskans voor het ExTH BOA-examen.

Bijles boeken

Na ontvangst van jouw aanvraag, ontvang je binnen enkele minuten een email waarin je jouw leervragen en voorkeuren voor de dag en tijdstip voor de bijles kunt aanleveren. Na ontvangst hiervan heb jij binnen  één werkdag een afspraak in je agenda staan.