Bijles met onze docent

Een goede voorbereiding op het BOA-examen is cruciaal voor het behoud van jouw bevoegdheid als Buitengewoon Opsporingsambtenaar. Een effectieve manier om je voor te bereiden op het BOA-examen is door een 1-op-1 les te boeken bij een ervaren BOA-docent. Tijdens deze privélessen krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het begrijpen van de examenstof. Het boeken van een 1-op-1 les is eenvoudig en wordt online gedaan. De kosten zijn transparant: €27,50 voor een half uur en €55 voor een uur. 

Zo werkt het!

Bestellen

Boek de bijles via de knop “bijles boeken” Je kunt hier kiezen voor een les van een half uur of een uur, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Afspraak maken

Na het plaatsen van je bestelling nemen wij contact met je op om een geschikt moment voor de online afspraak in te plannen. Dit kan op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

De bijles

Tijdens de online les krijg je de mogelijkheid om jouw vragen te stellen. Zo vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar verhoog je ook je slagingskans voor het ExTH BOA-examen.

Bijles boeken

Na ontvangst van jouw aanvraag, ontvang je binnen enkele minuten een email waarin je jouw leervragen en voorkeuren voor de dag en tijdstip voor de bijles kunt aanleveren. Na ontvangst hiervan heb jij binnen  één werkdag een afspraak in je agenda staan.

Chat gratis 24/7 met docent Rob!

Virtueel docent Rob Ai wordt steeds beter! Vraag hem 24/7 al jouw leervragen. Klik rechtsonderin op Rob om een gratis chat te starten.