Zo begon het!

Van 1993 tot 2012 was ik werkzaam bij toenmalig Politiekorps Hollands-Midden. Mijn passie voor veilig- en leefbaarheid en de groei van de Buitengewoon Opsporingsambtenaar heeft mij er toe geleid om de stap te nemen om juist deze groep mensen te gaan opleiden en trainen. Uiteindelijk besloot ik hiervoor de politieorganisatie te verlaten om opnieuw van mijn passie mijn werk te maken.

Naast het platform BOA-examen.nl, welke ik in 2016 oprichtte, ben ik voor velen een bekend gezicht op diverse locaties van de politieacademie. Hier geef ik als gastdocent aan verschillende opsporingsambtenaren les.

In 2022 besloot ik om mijn kennis en krachten te bundelen en heb ik het team achter BOA-examen.nl versterkt met verschillende experts met eveneens een blauwe achtergrond. Maar nog belangrijker is dat wij als team dezelfde passie delen voor het opleiden, trainen en versterken van kennis en vaardigheden van de BOA.

In het nieuw gelanceerde opleidingsplatform kan BOA-examen.nl jou als ‘buitengewoon’ opsporingsambtenaar, nog beter van dienst zijn. Zo werken wij samen aan veilig- en leefbaarheid in Nederland.

Richard de Wit
CEO