Uitsluitingsgronden

  • 4 onderdelen

Welkom bij de online training voor het BOA-examen! Deze training is ontworpen om jou te helpen om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat jij met vertrouwen het officiële ExTH BOA-examen kunt afleggen. Onze training bevat een gevarieerde mix van lesstof, die jou zullen helpen jouw kennis te verbeteren. Wij hebben meerdere oefenexamens en kennistoetsen verdeeld over diverse vakinhoudelijke trainingen voor de BOA Algemeen, BOA Openbaar Vervoer en de BOA HTV. Of jij nu een beginnende professional bent of al enige ervaring hebt, deze training is geschikt voor iedereen die zich wilt voorbereiden op het ExTH BOA-examen.

Zodra jij deelneemt aan onze training heb jij één maand toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving. Wil jij langer leren? Dan kan jij in jouw account voor slechts €10,- de toegang tot de training met één maand verlengd. Goed om te weten is dat je iedere toets en/ of examen onbeperkt kunt maken. De examens hebben een tijdslimiet van 90 minuten. De toetsen hebben geen tijdslimiet.

Tip: Lees ter voorbereiding onze handouts.

Het officiële examen dat wordt afgenomen door ExTH is niet inbegrepen in onze trainingen. Onze oefenexamens zijn op dezelfde wijze opgebouwd als het officiële examen met een tijdslimiet van 90 minuten. Zo krijg jij meer vertrouwen in de wijze van aftoetsen. Wil jij meer informatie over ExTH? Klik dan hier.

Het team van BOA-examen.nl heeft dezelfde achtergrond als jij. Met onze kennis helpen wij jou het ExTH BOA-examen te behalen. Heb jij na het doorlopen van de training nog vragen? Dan staan wij voor je klaar! Wil jij meer lezen over de achtergrond van het team BOA-examen.nl? Klik dan hier.

Wil jij liever eerst een training proberen? Start dan ons gratis oefenexamen. Wil je gelijk aan de slag? Klik dan snel op de knop “volg deze training”.

Ben jij onverhoopt ontevreden over onze training? Dan kan jij binnen drie dagen na de start van jouw training jouw geld terugvragen. Voorwaarde is wel dat jij niet meer dan twee toetsen of examens hebt afgerond.  Zak je voor het officiële ExTH BOA-examen? Dan verlengen wij eenmalig kosteloos jouw training met één maand. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op.

 

Niet ingeschreven
€ 10,00

Training bevat:

  • 4 Modules
  • 4 Onderdelen

Chat gratis 24/7 met docent Rob!

Virtueel docent Rob Ai wordt steeds beter! Stel hem 24/7 al jouw leervragen. Klik rechtsonderin op Rob om direct een gratis chat te starten.