Beste cursist,

Van harte welkom bij onze theorie training Alcoholwet!
Wat goed dat je hebt besloten om deel te nemen aan deze training en zo je kennis op het gebied van de regelgeving rondom alcohol te vergroten.

De Alcoholwetgeving is een complex en belangrijk onderwerp, vooral in de horeca en gerelateerde bedrijfstakken.
Het begrijpen van deze wetgeving is essentieel om controle op en eventueel sanctioneren binnen deze wet te kunnen uitvoeren.

Deze training is dus ontworpen om je te voorzien van de nodige kennis en inzichten in de regels en voorschriften met betrekking tot alcoholgebruik en -verkoop. Gedurende de training zul je leren over onderwerpen als leeftijdscontrole, verantwoord schenken, vergunningen en sociale hygiëne.

We moedigen je aan om actief deel te nemen aan de training, vragen te stellen en discussies aan te gaan. Ons doel is niet alleen om je te voorzien van theoretische kennis, maar ook om je praktische vaardigheden te ontwikkelen die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk. Om je ook voor te bereiden op het praktische examen bieden we eveneens de praktijktraining Alcoholwet aan.
Dit is een 1 daagse training waarin de nadruk ligt op de gesprekstechnieken bij de controle en hierop volgend het boeterapport.

Aan het einde van deze theorie training hopen we dat je niet alleen meer vertrouwen hebt in het omgaan met de complexe wetgeving rondom alcohol, maar ook dat je een betere handhaver wordt voor je klanten en een verantwoordelijke speler in de horecasector.

Nogmaals welkom, en laten we samen aan de slag gaan om je expertise op dit gebied te vergroten.
Veel succes met de training!

Het team van Boa-examen.nl

Training Inhoud

Uitklappen
Module Inhoud
0% Compleet 0/1 Stappen
Module Inhoud
0% Compleet 0/1 Stappen
Niet ingeschreven

Training bevat:

  • 8 Modules
  • 22 Paragrafen
  • 7 Onderdelen

Chat gratis 24/7 met docent Rob!

Virtueel docent Rob Ai wordt steeds beter! Vraag hem 24/7 al jouw leervragen. Klik rechtsonderin op Rob om een gratis chat te starten.