Gratis online vragenuur

Heb jij nog vragen waar je echt niet uitkomt? Stel je vraag dan live tijdens het vragenuur met onze docent.

  • Waar en wanneer? Vanaf mei 2024 iedere woensdag in de even weeknummers, van 19.00 tot 20.00 uur.
  • Wat kun je verwachten? Onze deskundige docenten staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle tips en inzichten om je voor te bereiden op het examen. Of je nu vragen hebt over specifieke onderwerpen, strategieën voor het examen, of gewoon behoefte hebt aan extra uitleg – wij zijn er om je te helpen!
  • Hoe doe je mee? Het is heel eenvoudig! Sluit gewoon aan via onderstaande knop, op het aangegeven tijdstip, en stel je vragen in de livesessie. Onze experts zullen ze direct beantwoorden.
  • Waarom wachten? Grijp deze kans om je kennis te vergroten en je voor te bereiden op het BOA-examen. Reserveer iedere 1e en 3e woensdag van de maand in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Ben jij er klaar voor om je examenvoorbereiding naar een hoger niveau te tillen? 

Deelnemen

Je kunt gratis deelnemen door op de groene knop te klikken. Via de software Google Meet ben je met een docent live in contact. Het is niet noodzakelijk om vooraf software te installeren.

Vanaf mei 2024 iedere woensdag in de even weeknummers.

Chat gratis 24/7 met docent Rob!

Virtueel docent Rob Ai wordt steeds beter! Vraag hem 24/7 al jouw leervragen. Klik rechtsonderin op Rob om een gratis chat te starten.