De Alcoholwetgeving is complex en voortdurend in ontwikkeling. Onze training biedt een diepgaand begrip van deze wetgeving, waardoor je niet alleen weet wat de wet zegt, maar ook hoe je deze correct kunt handhaven.

We leren je niet alleen de theorie, maar ook de praktische vaardigheden die essentieel zijn voor effectieve handhaving. Denk aan gespreks- en benaderingstechnieken, het verzamelen van bewijsmateriaal en het opstellen van boeterapporten.

Naleving van de Alcoholwet is van groot maatschappelijk belang. Het bevordert veiligheid en verantwoord alcoholgebruik.Door onze training te volgen, kun je actief bijdragen aan deze cruciale doelen.

Na afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname, wat je expertise bevestigt. Dit kan je professionele profiel versterken en je carrièrekansen vergroten. Bovendien ben je optimaal voorbereid op de examen over Alcoholwetgeving bij ExTH.

Onze training blijft altijd actueel, zodat je op de hoogte bent van de laatste wijzigingen in de wet. Dit helpt bij strikte naleving en handhaving.

Of je nu een handhavingsambtenaar, horecamedewerker of ondernemer bent, deze training bevordert je professionele groei en zelfvertrouwen in je werk. Het versterkt ook je geloofwaardigheid bij collega’s en autoriteiten.

Kortom, onze praktijktraining voor de Alcoholwetgeving biedt niet alleen kennis, maar ook de praktische tools om deze kennis effectief toe te passen. Het draagt bij aan een veiligere en verantwoordelijkere naleving van de wet, wat de samenleving als geheel ten goede komt. Doe mee en maak een verschil.

Training Inhoud

Uitklappen
Module Inhoud
0% Compleet 0/1 Stappen
Niet ingeschreven
€ 120,00

Training bevat:

  • 1 Module
  • 1 Paragraaf